Portfolio

Bouw Belang
BouwBelang, het relatiemagazine van Aannemersfederatie Nederland Bouw & Infra, begeeft zich in de wereld van de mkbbouwondernemer. Zes keer per jaar informeert BouwBelang haar lezers uit eerste hand over voorgenomen besluiten en veranderende wet- en regelgeving en vertaalt deze in beleidsvisie en ondernemersstrategie. ER-Communicatie is uw aanspreekpunt voor communicatie in het magazine BOUWBELANG.
 
De Schoolreisgids
De Schoolreisgids, een inspirerende gids voor leerkrachten in het primair en voortgezet onderwijs! De website wordt voortdurend aangevuld met nieuws en nieuwe bestemmingen. En met leuke acties en aanbiedingen. ER-Communicatie is uw aanspreekpunt voor communicatie in De Schoolreisgids.
 
Eigenwijs
Eigenwijs Het magazine EigenWijs is het officiŽle ledenblad van Per Saldo, de belangenvereniging van mensen met een persoonsgebonden budget. Samen met de tweewekelijkse nieuwsbrief van Per Saldo is het een autoriteit voor budgethouders. De primaire doelgroep van EigenWijs zijn mensen die hun zorg en ondersteuning zelf willen organiseren en inhuren met een persoonsgebonden budget (pgb). Dit zijn mensen met een of meerdere lichamelijke, verstandelijke of psychische aandoeningen of beperkingen en ouders/verzorgers van mensen met deze beperking(en). Een budgethouder koopt zorg en hulpmiddelen in, zoekt artikelen om zijn leven te vergemakkelijken, zelfstandiger en onafhankelijker te zijn en wil eropuit. Dit laatste kan vaak alleen in een aangepaste omgeving. ER-Communicatie is uw aanspreekpunt voor communicatie in het magazine Eigenwijs.
 
Kerkmagazine
Kerkmagazine is een onafhankelijk, facilitair vakblad voor kerkrentmeesters, commissies van beheer, besturen en iedereen die betrokken is bij het beheer van kerken. Daartoe behoren ook personen die zich bezig houden met (leden)administratie, redacties van websites en kerkbladen, organisten en andere musici. Kortom, allen die facilitair zijn aan het kerk zijn. Kerkmagazine is onafhankelijk, niet gebonden aan welke kerkelijke denominatie of organisatie dan ook. De eindredactie van Kerkmagazine is in handen van Kees Posthumus. De redactie bepaalt onafhankelijk van de uitgever welke onderwerpen aan de orde komen in Kerkmagazine. Om de onafhankelijkheid en journalistieke kwaliteit te waarborgen, is het advertentiebeleid eveneens los gekoppeld van de redactie. Bij het behandelen van onderwerpen hebben adverteerders een streepje voor. ER-Communicatie is uw aanspreekpunt voor communicatie in Kerkmagazine
 
Onze Luchtmacht
De Koninklijke Nederlandse Vereniging Onze Luchtmacht (KNVOL) stelt zich ten doel de interesse te stimuleren voor de militaire luchtvaart in het algemeen en die voor de Koninklijke Luchtmacht in het bijzonder. De KNVOL is 1948 opgericht en vierde het 65-jarig bestaan tegelijk met het jubileumjaar van 100 jaar militaire luchtvaart in Nederland van 1 juli 2013 tot 1 juli 2014. Doelstelling: Het creŽren en onderhouden van een zo groot mogelijk draagvlak voor een adequaat georganiseerde en getrainde Koninklijke Luchtmacht. Activiteiten: In haar bestaansperiode heeft de vereniging duizenden fans van de militaire luchtvaart en vooral van de Koninklijke Luchtmacht geÔnformeerd over hoe de luchtmacht haar taken vervult, welke vliegende platforms en andere wapensystemen zij daarvoor gebruikt en waar het personeel en materieel worden ingezet. Daarmee is de KNVOL een waar ambassadeur ter ondersteuning van de maatschappelijke betekenis van de Koninklijke Luchtmacht in brede zin. De KNVOL organiseert voor de leden unieke excursies naar operationele vliegbases in binnen- en buitenland. Ook biedt de KNVOL haar leden bijeenkomsten aan, waarbij luchtmacht-experts uitleg geven over operationele en ondersteunende taken van de Koninklijke Luchtmacht, actuele ervaringen tijdens uitzendingen en crisisoperaties delen en inzicht geven in nieuwe ontwikkelingen op het gebied van bv. de (onbemande) luchtvaart, zoals over het jongste en meest geavanceerde jachtvliegtuig van de KLu: de F-35 Lightning II. Verenigingsmagazine: Onze Luchtmacht; verschijnt zes keer per jaar. Het is het enige gedrukte magazine over de militaire luchtvaart dat in Nederland verschijnt. Met interessante artikelen en veel foto’s is het prachtig opgemaakte magazine uniek in Nederland. Het Landelijk Bestuur (LB)* vormt het Dagelijks Bestuur van de vereniging. De Hoofdredacteur van het verenigingsmagazine adviseert het LB tijdens de maandelijkse vergaderingen. De Verenigingsraad (VR)** is het besluit-voorbereidende orgaan en bestaat uit de voorzitters van de regiobesturen. De VR komt twee maal per jaar bijeen. De Algemene Raad (AR), bestaande uit leden met speciale betekenis voor de (militaire) luchtvaart, adviseert het Landelijk Bestuur en de Verenigingsraad. De AR komt twee maal per jaar bijeen. De Algemene Ledenvergadering (ALV) bestaat uit alle leden en wordt geleid door de Landelijk Voorzitter en is het besluitvormende orgaan. De ALV komt jaarlijks bijeen. De Regio’s organiseren de activiteiten voor de leden in hun gebied. Deze regio’s zijn: Regio Schiphol/Noord-Holland Regio Zuid-Holland Regio Noord-Brabant/Noord Limburg Regio West-Brabant/Zeeland Regio Limburg Regio Deelen Regio Soesterberg Regio Noord Regio Twente Aantal leden: Per 31 december 2017 heeft de KNVOL ruim 6.000 leden. ER-Communicatie is uw aanspreekpunt voor communicatie in het magazine Onze Luchtmacht.
 
TegelTotaal
TEGELTOTAAL VAKBLAD VOOR DE NEDERLANDSE EN VLAAMSE TEGELBRANCHE. Doelgroep: (interieur)architecten, tegelspeciaalzaken en verwerkers. Interieurarchitecten maken steeds meer gebruik van tegels op een innovatieve wijze. Hun adviezen en inzichten zijn toonaangevend voor veel projecten in de professionele en particuliere sector. De architectenspecial behandelt projecten met een voorbeeldfunctie, plus verwerking en onderhoud. Tegel Totaal presenteert keramische toepassingen op een inspirerende wijze. Wij streven naar actueel, origineel, verwerkingskwaliteit en spraakmakende toepassingen. ER-Communicatie is uw aanspreekpunt voor communicatie in het magazine TegelTotaal
 
Uitblinkers
Uitblinkers is het magazine van WijGastvrij. Voor eenieder die zich bezighoudt met gastvrijheid, eten en drinken in de zorg. Uitblinkers verschijnt vier keer per jaar. Gericht op managers, leidinggevenden, koks en gastvrijheidsmedewerkers. Met aandacht voor producten en diensten, eten, drinken, apparatuur, software en kleding waarmee we cliŽnten, gasten, bezoekers en collega's nog beter van informatie kunnen voorzien. Met aandacht voor de mensen die op het gebied van voeding en gastvrijheid het verschil maken in de zorg. Hoe maken we het leuker? Hoe maken we onszelf en onze collega's beter? Wat zijn onze sterke en minder sterke kanten? Hoe benutten we die sterke kanten optimaal en schaven we de minder sterke kanten bij? Vragen die Uitblinkers in een heldere stijl gaat beantwoorden. Kleurrijk vormgegeven met aansprekend beeld. Pakkende items waar de vier doelgroepen van de organisatie zich in herkennen. Items waar ze even bij stil staan, die ze op het ideeŽn brengen, die nieuwe inzichten opleveren, die zorgen voor inspiratie. ER-Communicatie is uw aanspreekpunt voor communicatie in het magazine Uitblinkers.
 
www.allesovercatering.nl
Hťt platform voor professionele opdrachtgevers in de Catering Allesovercatering.nl biedt informatie en mogelijkheden over wat men met catering allemaal kan doen ter oriŽntatie van de opdrachtgevers. Zoals concepten m.b.t. goede, gezonde maaltijden die leiden tot een grotere medewerkerstevredenheid, wellicht een lager ziekteverzuim en een hogere productiviteit. In de zorg kan dit leiden van goede maaltijden tot een sneller herstel en een verlaagd gebruik van medicijnen. Allesovercatering.nl brengt informatie over aanbesteden, trends, concepten uit binnen en buitenland. Maar ook interviews, nieuws, namen van cateraars, namen van organisaties. www.allesovercatering.nl ER-Communicatie is uw aanspreekpunt voor communicatie in Allesovercatering.nl