Portfolio

Bouw Belang
BouwBelang, het relatiemagazine van Aannemersfederatie Nederland Bouw & Infra, begeeft zich in de wereld van de mkbbouwondernemer. Zes keer per jaar informeert BouwBelang haar lezers uit eerste hand over voorgenomen besluiten en veranderende wet- en regelgeving en vertaalt deze in beleidsvisie en ondernemersstrategie. Ed Rothuis is accountmanager voor dit magazine.
 
De Schoolreisgids
De Schoolreisgids, een inspirerende gids voor leerkrachten in het primair en voortgezet onderwijs! De website wordt voortdurend aangevuld met nieuws en nieuwe bestemmingen. En met leuke acties en aanbiedingen. ER-Communicatie is uw aanspreekpunt voor communicatie in De Schoolreisgids.
 
Gids Monumenten Onderhoud en Restauratie
Monumenten en Zorg. Een monument is een overblijfsel van kunst, cultuur, architectuur of nijverheid dat van algemeen belang wordt geacht vanwege de historische, volkskundige, artistieke, wetenschappelijke, industrieel-archeologische of andere sociaal-culturele waarde.* Terecht dat er met zorg en aandacht mee omgesprongen wordt. Bij het onderhoud van een monument komt veel kijken. De monumentenstatus maakt dat er extra opgelet moet worden: daarbij geldt een aantal regels en verplichtingen. Bijvoorbeeld bij het kiezen van de juiste verf of geschikt glas voor de ramen. Of bij het aanpassen van een ruimte. En welk materiaal kan er gebruikt worden bij een dakreparatie? De bedrijven in deze Gids Monumenten Onderhoud en Restauratie weten dit precies. Zij kennen de regelgeving van monumenten en hebben grote deskundigheid bij restauratie en onderhoud van monumenten. Graag stellen zij zich in deze gids aan u voor. Gids Monumenten Onderhoud en Restauratie: een handig naslagwerk voor al het onderhoud aan uw monument! ER- Communicatie is uw Accountmanager voor deze uitgave.
 
Kerkmagazine
Kerkmagazine is een onafhankelijk, facilitair vakblad voor kerkrentmeesters, commissies van beheer, besturen en iedereen die betrokken is bij het beheer van kerken. Daartoe behoren ook personen die zich bezig houden met (leden)administratie, redacties van websites en kerkbladen, organisten en andere musici. Kortom, allen die facilitair zijn aan het kerk zijn. Kerkmagazine is onafhankelijk, niet gebonden aan welke kerkelijke denominatie of organisatie dan ook. De eindredactie van Kerkmagazine is in handen van Kees Posthumus. De redactie bepaalt onafhankelijk van de uitgever welke onderwerpen aan de orde komen in Kerkmagazine. Om de onafhankelijkheid en journalistieke kwaliteit te waarborgen, is het advertentiebeleid eveneens los gekoppeld van de redactie. Bij het behandelen van onderwerpen hebben adverteerders een streepje voor. ER-Communicatie is uw Accountmanager voor deze uitgave.
 
Restauratie Vakwerk
Het magazine Restauratie Vakwerk is een vakblad voor professionals in de restauratiesector. Voor vaklieden en professioneel beheerders van monumentaal erfgoed. Een eigentijdse, full colour uitgave met nuttige artikelen, nieuws, tips en evt. testen. Maar ook met aantrekkelijke, informatieve achtergrondartikelen over monumentaal onderhoud. Elk nummer krijgt een speciaal thema, maar daarnaast ook algemene artikelen en informatie. Bij het magazine hoort een website waarop alle adverteerders een eigen pagina krijgen. Vermelding op de website is uitsluitend mogelijk voor adverteerders in de print editie. Op de pagina staan de gegevens en een korte omschrijving van de adverteerder in kwestie, plus een link naar diens website. Omdat alle facetten van het restauratievak ook daadwerkelijk een vak, een ambacht zijn, is er Restauratie Vakwerk. Het vakblad voor profesionals in de restauratiesector, geschreven door specialisten uit de branche. Een kwartaalmagazine voor restauratiebedrijven, zelfstandig gevestigde vaklieden, professioneel beheerders van monumentaal erfgoed en ambtenaren. ER-Communicatie is uw aanspreekpunt voor communicatie in het magazine Restauratie Vakwerk
 
Uitblinkers
Uitblinkers is het magazine van WijGastvrij. Voor eenieder die zich bezighoudt met gastvrijheid, eten en drinken in de zorg. Uitblinkers verschijnt vier keer per jaar. Gericht op managers, leidinggevenden, koks en gastvrijheidsmedewerkers. Met aandacht voor producten en diensten, eten, drinken, apparatuur, software en kleding waarmee we cliŽnten, gasten, bezoekers en collega's nog beter van informatie kunnen voorzien. Met aandacht voor de mensen die op het gebied van voeding en gastvrijheid het verschil maken in de zorg. Hoe maken we het leuker? Hoe maken we onszelf en onze collega's beter? Wat zijn onze sterke en minder sterke kanten? Hoe benutten we die sterke kanten optimaal en schaven we de minder sterke kanten bij? Vragen die Uitblinkers in een heldere stijl gaat beantwoorden. Kleurrijk vormgegeven met aansprekend beeld. Pakkende items waar de vier doelgroepen van de organisatie zich in herkennen. Items waar ze even bij stil staan, die ze op het ideeŽn brengen, die nieuwe inzichten opleveren, die zorgen voor inspiratie. ER-Communicatie is uw aanspreekpunt voor communicatie in het magazine Uitblinkers.
 
www.allesovercatering.nl
Hťt platform voor professionele opdrachtgevers in de Catering Allesovercatering.nl biedt informatie en mogelijkheden over wat men met catering allemaal kan doen ter oriŽntatie van de opdrachtgevers. Zoals concepten m.b.t. goede, gezonde maaltijden die leiden tot een grotere medewerkerstevredenheid, wellicht een lager ziekteverzuim en een hogere productiviteit. In de zorg kan dit leiden van goede maaltijden tot een sneller herstel en een verlaagd gebruik van medicijnen. Allesovercatering.nl brengt informatie over aanbesteden, trends, concepten uit binnen en buitenland. Maar ook interviews, nieuws, namen van cateraars, namen van organisaties. www.allesovercatering.nl ER-Communicatie is uw Accountmanager voor Allesovercatering.nl